Puhtauspalvelualan verkosto

24.9.2018

TIEDOTE JHL:N PUHTAUSPALVELUALAN VERKOSTOSTA

Ravitsemis- ja puhtausalan tunnus Verkoston kautta vaikutamme oman alamme ammattialan kehittämiseen. Puhtauspalvelualan verkosto kokoontuu 3 – 4 kertaa vuodessa.

Vuosittain kokoonnumme yhdessä ravitsemisalan verkoston kanssa. Verkosto toimii itsenäisesti (ilman aluetoimiston toimitsijaa) verkoston puheenjohtajan kutsumana.

Me olemme olleet puhtausalan verkostoista aktiivisin verkosto koko Suomen alueella. Tästä voimme olla ylpeitä. Puhtaus- ja ravitsemisalan verkostot tekivät yhdessä Maija-Liisa Välimäen kanssa vuonna 2012 oppaan Hyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa.

Puhtauspalvelualan verkoston toiminnan ansiosta laitoshuoltajan ammattitutkinto saatiin säilytettyä. Verkosto vaikuttaa ammatillisen ja alueellisten koulutuspäivien aiheisiin sekä luennoitsijoiden valintaan.

Olemme käyneet tutustumassa Arkea Oy:n Tyksissä sijaitsevaan keittiöön, Tyksin vuodeosaston siivoustiloihin, Raision kaupungintaloon sekä Turun Kaskenlinnan sairaalaan. Työpaikkakäynnit jatkuvat tänäkin vuonna.

Jos hallituksestanne heräsi kiinnostus tulla mukaan verkostoon voi kokouksissamme käydä tutustumassa toimintaamme. Lisätietoja saa yhteystiedoissa olevilta henkilöiltä. Kokouskutsut ja pöytäkirjat lähetämme verkoston jäsenille sähköpostitse.

Verkoston kokouksen pöytäkirja on hyvä käsitellä aina yhdistyksen hallituksen kokouksissa. Kokouspalkkioita ja matkakuluja emme pysty maksamaan verkoston jäsenille, koska meillä ei ole rahaa toimintamme kuluihin.

Toivomme, että yhdistyksenne maksaisi jäsenenne matkakulukorvaukset käydyistä kokouksista vuoden aikana sekä mahdolliset kokoustarjoilukulut. Kokouspaikat ovat vaihtelevia, kokouksen alkamisaika on pääsääntöisesti kello 18.00.