Naantalin Kunnalliset JHL hallitus tiedottaa

14.4.2020

Naantalin Kunnalliset JHL hallitus tiedottaa:

 

Kevätkokouksen 22.4.2020 siirto koronaviruksen takia.

– Kevätkokousta ei voida pitää kokoontumisrajoituksen vuoksi. Siirretään kevätkokous liiton suosituksen mukaisesti syyskokouksen yhteyteen. Kokouskutsu oli laitettu JHL:n tapahtumakalenteriin, mihin tieto on korjattu. Motiivista ilmoitusta ei saatu pois.

 

Koronaepidemian takia päätetään:

  • Linnanmäen ja Särkänniemen liput ovat tulleet ja maksettu, infoa voi ilmeisesti niistä antaa vasta kun tiedämme miten kohteet ovat käytettävissä. Liput ovat Ollilla.
  • Emma teatterin toukokuun näytökset ovat peruttu, joten tietysti myös meiltä peruuntuu teatteri.
  • Syksyn matka Viro, Ragvere-Narva: peruutamme toistaiseksi kaikki siihen liittyvät valmistelut. Riskit ovat suuret kun emme vielä tiedä miten koronatilanne etenee meillä, ja sitten tietysti vielä Viro voi tehdä omia rajoituksiaan ja rajoilla voi olla erityisehtoja.
  • Luovutaan toistaiseksi kaikesta muusta kuin välttämättömistä toimista. Jos on jotakin koulutusta, jonka säädökset ja käytännön järjestelyt sallivat, niin ne ovat ok. Mutta toiminta siis jäädytetään koskien yhdistyksen järjestämää vapaa-ajan toimintaa. Syksyn matkan infot pitäisi laittaa eteenpäin jo nyt ja maksutkin olisi oltava juhannukseen mennessä maksettuna, tässä tilanteessa liian suuret riskit.
  • Facebook-arvonta (Elokuvaliput) myös siirtyy odottamaan parempia aikoja.