Naantalin Kunnalliset JHL jäsenkirje 2/2020

21.4.2020

Hei Naantalin Kunnalliset JHL ry:n jäsen!                       

                                                                                          

 

Koronaepidemian vuoksi tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta sekä vapaa-aikajaoston tapahtumista ja seuraavaa:

 

  • Kevätkokous oli tarkoitus pitää 22.4.2020. Liiton suosituksen mukaisesti kevätkokous siirtyy pidettäväksi syyskokouksen yhteyteen. – Motiiviin laitettua kokouskutsua ei saatu poistettua, lehti ilmestyi 15.4.2020.

 

  • Ensi kesän jäsenistölle tarkoitetut etuhintaiset Linnanmäen ja Särkänniemen liput ovat tulleet, lippujen varaamisesta annetaan tietoa vasta kun tiedämme miten kohteet ovat käytettävissä.
  • Emma teatterin toukokuun näytökset on peruttu, joten tietysti myös meiltä peruuntuu teatteriesitys 28.5.
  • Syksyn jäsenmatka Viroon, Ragvere-Narva: peruutamme toistaiseksi kaikki siihen liittyvät valmistelut. Riskit ovat suuret, kun emme vielä tiedä miten koronatilanne etenee meillä, ja sitten tietysti vielä Viro voi tehdä omia rajoituksiaan ja rajoilla voi olla erityisehtoja.
  • Luovutaan toistaiseksi kaikesta muusta kuin välttämättömistä toimista. Jos on jotakin koulutusta, jonka säädökset ja käytännön järjestelyt sallivat, niin ne ovat ok. Mutta toiminta siis jäädytetään koskien yhdistyksen järjestämää vapaa-ajan toimintaa.
  • Kevääksi ajateltu elokuvalippujen facebook-arvonta siirtyy myös odottamaan parempia aikoja.
  • Syksyn Osaava Nainen Messut odottavat myös varmistuksia rajoitusten loppumisesta. Messujen ajankohta tämä vuonna on 11.-13-9-2020.
  • Eläkeläisten kuukauden ensimmäisen tiistain kahvittelu on myös tauolla kokoontumisrajoitusten ajan.

 

 

* * *

 

MUISTUTUKSEKSI JÄSENISTÖLLE

 

Eläköityminen: Työnantajalta ei saada tietoa yhdistykselle, kun työntekijät jäävät eläkkeelle. Tästä johtuen yhdistyksen eläkelahjat voivat jäädä jakamatta. Pyydämmekin, että jäädessänne eläkkeelle, itse ilmoittaisitte asiasta yhdistyksen toimihenkilöille (luottamusmiehelle, puheenjohtajalle, sihteerille tai jäsenasiainhoitajalle).

 

Eläkkeelle jäädessä on samalla mietittävä, haluaako jäädä eläkeläisjäseneksi (silloin erotaan työttömyyskassasta, koska enää ei voi jäädä työttömäksi) vai eroaako liitosta. Eläkeläisen jäsenmaksu on tällä hetkellä 8 e/kk, 96 euroa vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan neljänä eränä jäsenpalvelun lähettämällä viitesiirrolla. Tällä maksulla säilyttää liiton ja yhdistyksen jäsenedut (matkavakuutukset, almanakan, lehden, yhdistyksen lomatuet, teatteri- ja lomamatkat ym). - Ilmoituksen eläkkeelle jäämisestä ja jäsenyyden jatkamisesta eläkeläisjäsenenä voi tehdä netissä omaJHL:ssä, jäseneksi jäätäessä täytyy erota liiton työttömyyskassasta. - Jos et halua jäädä eläkeläisjäseneksi, myös eroilmoituksen liitosta voi tehdä omaJHL:ssä.  Eropäivä on jäsenen ennakkoon ilmoittama ajankohta, tai sähköisen ilmoituksen lähetyspäivä. Takautuvasti ei voi erota. - Ota yhteyttä toimihenkilöihin, jos asiasta on kysyttävää.

 

Jäsenkirjeiden postitus ainoastaan sähköpostitse ensi vuodesta alkaen.

 

Jos et ole vielä korjannut/lisännyt liiton jäsenrekisteriin omiin tietoihin sähköpostiosoitettasi, tee se viipymättä. Näin varmistat, että liiton sekä yhdistyksemme posti tavoittavaa Sinut! Jos et pysty itse laittamaan sähköpostitietojasi liiton rekisteriin, ota yhteyttä yhdistyksemme jäsenasiainhoitaja Teemu Niinikorpeen, teemu.niinikorpi@naantali.fi tai soita 044-7334809.

 

Omien tietojen päivitys, mene liiton sivuille: www.jhl.fi

> ylhäällä oikealla klikkaa ”Kirjaudu sisään”

> ”OmaJHL” > ”kirjaudu sisään ohjeiden mukaan

> Vasemmalla ylhäällä: klikkaa ”Jäsentiedot” > Henkilötiedot: avautuu omat tietosi, joita pääsee muokkaamaan oikealla, korjattuasi tiedot Tallenna.

 

* * *

Pilkkikilpailujen 29.2.2020 tulokset:

 

Yleinen sarja:                                                        kalaa

1 Juha Ovaska                                           11

2 Hannu Ollikainen                                   10 arvonnalla

3 Jussi Koskinen                                       10

4 Juha Takanen                                         9

 

Naisten sarja:

             1 Miia Uimonen                                        2

 

Perhesarja:

      1 Ovaska Juho, Miia, Janna, Roope            7

 

Suurin kala: Miia Uimonen

Pienin kala: Juha Ovaska

 

Kannustamassa myös Anna-Maria Mäki, Timo Peltomaa ja Jorma Koivuaho.

 

Puheenjohtaja Juha Takanen otti esille sääntömuutosesityksen tuleville pilkkikilpailuille: Jäätilanteen niin salliessa saa käyttää pilkkionkea tai mato-onkea yhdistyksen pilkkikilpailuissa. – Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

 

                                                                                   ***

 

Tes neuvottelu ovat vieläkin kesken, kun työnantajalta ei löydy yhteisymmärrystä asioihin. Yhdistyksen asioista tieotetaan lisää, kun koronan kokoontumisrajoitukset poistuvat ja tiedetään miten asiat alkavat rullaamaan.

 

Hyvää kevättä kaikille koronasta huolimatta!