Linnanmäki ranneke

27.7.2020

LINNANMÄKI  -rannekkeet - Varmista netistä ennen matkaasi huvipuistoon miten toimitaan, ilmeisesti tulee ilmoittaa etukäteen vierailuaika!

 

Yhdistyksemme on hankkinut jäsenille lippuja Linnanmäelle. Koronatilanteesta johtuen niissä on tietynlaiset erikoismenettelyt siellä vieraileville, alla niistä infoa ja lisätiedot huvipuistojen nettisivuilta.

 

Yhdistyksellä on huvipuistoon 18 kpl rannekkeita ja niitä voi jäsen lunastaa Linnanmäelle 20 €/kpl, enintään 4 kpl/jäsen.

Normaalit hinnat ovat:

Linnanmäki verkkokauppa 39€ ja paikanpäältä 42€

 

Rannekkeet oikeuttavat pääsyyn kaikkiin laitteisiin pituusrajat huomioiden. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitteella ja on voimassa kyseisen päivän. - Tilaukset kaupungintalon palvelupisteestä, varattuasi ja varmistettuasi lippusi, maksat liput yhdistyksen tilille, Naantalin Kunnalliset JHL ry, FI32 5284 0220 0899 87, viite 8824. Liput tulee maksaa ja noutaa maksukuittia vastaan kahden viikon kuluessa varauksesta.

 

 

”LINNANMÄKI

Huvipuisto on avattu perjantaina 12.6.2020 klo 11 uuteen huvikauteen.

 

Rannekkeen ennakkoon ostamalla huvittelija voi välttää paikan päällä jonottamisen ja lisäksi rannekkeen hinta on huvittelijalle edullisin.

 

Rannekkeet käyvät myös syksyn Valokarnevaalissa. Linnanmäen Valokarnevaali alkaa torstaina. Huvipuisto on avoinna 10.-20.10., arkisin klo 16-22, lauantaisin 13-24 ja sunnuntaisin 13-22. Tapahtuman aikana kaikki huvipuiston laitteet ovat avoinna, sään niin salliessa, lukuun ottamatta jo talvilevolle käyneitä Hurjakurua ja Muksupuksua.

 

Linnanmäki tiedottaa vierailujen ilmoittamisesta etukäteen avajaisviikolla.

 

Lisätiedot: https://www.linnanmaki.fi/fi/