Jäsenkirje 3/2020

9.10.2020

Tervehdys taas Naantalin Kunnalliset JHL ry:n jäsen!

 

 

Syksyn myrskyt ovat saapuneet myös Naantaliin. Mennyt on ollut melkoista myllerrystä, kun työnantajapuoli on lähtenyt taas esittämään työpaikkojen ulkoistamisia eri kaupungeissa, tehtaita on suljettu ja työehtosopimuksia irtisanottu. Myös meillä Naantalissa on Nesteen jalostamon lopetus nyt selvittelyn alla. Naantalille ko. laitoksen verotuotot ovat olleet melko merkittävät. Toistaiseksi Naantali tekee tänä vuonnakin positiivisen tilinpäätöksen valtion tukien takia, joten nyt ei lähiaikoina pitäisi tulla meille suuria muutoksia palvelujen tuotantotapoihin eikä ole tarvetta henkilöstön vähennyksiin.

Yhdistyksen retket ovat nyt koronatilanteen takia tauolla toistaiseksi, asiaan palataan keväällä.

 

Käykää yhdistyksen kotisivuilla www.naantalijhl.fi ja Fasebookissa Naantali JHL 246 ry sieltä löytyy toivottavasti aina päivitetyt tiedot kaikesta toiminnasta.

 

PS. vielä yksi pyyntö, käykää liiton sivuilla korjaamassa mahdollisesti väärät tietonne ja lisätkää sähköpostiosoitteenne. Sähköpostiosoitteenne on tärkeä yhdistyksen kannalta, sillä sähköpostilla saadaan tiedot teille reaaliajassa, tapahtumista, edunvalvontaasioista ym.

 

Juha Takanen, puheenjohtaja

 

***

 

NAANTALIN KUNNALLISET JHL RY:N VUODEN 2020 JÄSENKOKOUKSET

 

Kevään koronatilanteen vuoksi kevätkokous siirtyi syksyyn, joten kevätkokous pidetään nyt samana päivänä syyskokouksen kanssa:

 

Aika         tiistai 20.10.2020

Paikka      kaupungin Varikon kahvio, Rautakatu 7, Naantali

 

                 KEVÄTKOKOUS kello 18.00

 

SYYSKOKOUS kevätkokouksen jälkeen n. klo 18.30

 

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. - Syyskokouksen asialistalla on sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi mm. jäsenkirjeiden lähettäminen vain sähköpostitse. Toisen kerran asia on esillä ensi vuoden kevätkokouksessa, jossa asia päätetään.

 

Kahvitarjoilu! – Tervetuloa!

 

Hallitus

 

Tarvittaessa kasvosuojia on saatavilla kokouksessa!

 

    ***                                                 -> ->

 

MUISTUTUKSEKSI JÄSENISTÖLLE

 

Eläköityminen: Työnantajalta ei saada tietoa yhdistykselle, kun työntekijät jäävät eläkkeelle. Tämän takia yhdistyksen eläkelahjat voivat jäädä jakamatta. Pyydämmekin, että jäädessänne eläkkeelle, itse ilmoittaisitte asiasta yhdistyksen toimihenkilöille (luottamusmiehelle, puheenjohtajalle, sihteerille tai jäsenasiainhoitajalle).

 

Eläkkeelle jäädessä on samalla mietittävä, haluaako jäädä eläkeläisjäseneksi (silloin erotaan työttömyyskassasta, koska enää ei voi jäädä työttömäksi) vai eroaako liitosta. Eläkeläisen jäsenmaksu on tällä hetkellä 8 e/kk, 96 euroa vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan neljänä eränä jäsenpalvelun lähettämällä viitesiirrolla. Tällä maksulla säilyttää liiton ja yhdistyksen jäsenedut (matkavakuutukset, almanakan, lehden, yhdistyksen lomatuet, teatteri- ja lomamatkat ym). - Ilmoituksen eläkkeelle jäämisestä ja jäsenyyden jatkamisesta eläkeläisjäsenenä voi tehdä netissä omaJHL:ssä tai ilmoittaa liiton jäsenpalveluun, jäseneksi jäätäessä täytyy erota liiton työttömyyskassasta. - Jos et halua jäädä eläkeläisjäseneksi, myös eroilmoituksen liitosta voi tehdä omaJHL:ssä tai liiton jäsenpalveluun.  Eropäivä on jäsenen ennakkoon ilmoittama ajankohta, tai sähköisen ilmoituksen lähetyspäivä. Takautuvasti ei voi erota. - Ota yhteyttä toimihenkilöihin, jos asiasta on kysyttävää.

 

Muista ilmoittaa myös liittoon muut palkan keskeytykset, jotta liitolla on tieto jäsenmaksun keskeytyksestä, työnantaja ei sitä tee.

 

Jäsenkirjeiden postitus ainoastaan sähköpostitse ensi vuodesta alkaen.

 

Jos et ole vielä korjannut/lisännyt liiton jäsenrekisteriin omiin tietoihin sähköpostiosoitettasi, tee se viipymättä. Näin varmistat, että liiton sekä yhdistyksemme posti tavoittavaa Sinut! Jos et pysty itse laittamaan sähköpostitietojasi liiton rekisteriin, ota yhteyttä yhdistyksemme jäsenasiainhoitaja Teemu Niinikorpeen,

teemu.niinikorpi@naantali.fi tai soita 044-7334809.

 

Omien tietojen päivitys, mene liiton sivuille: www.jhl.fi

> ylhäällä oikealla klikkaa ”Kirjaudu sisään”

> ”OmaJHL” > ”kirjaudu sisään ohjeiden mukaan

> Vasemmalla ylhäällä: klikkaa ”Jäsentiedot” > Henkilötiedot: avautuu omat tietosi, joita pääsee muokkaamaan oikealla, korjattuasi tiedot Tallenna.

Liitteet