Tervetuloa Naantalin JHL:än

23.5.2012

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry on Kunta-alan unioniin kuuluva ammattiliitto, jonka keskusjärjestö on SAK

 

Naantalin kunnalliset JHL ry 246 on paikallinen yhdistys, joka toimii kunnallisella, yksityisellä ja seurakunnalla työskentelevien toimen- ja viranhaltioiden edunvalvojana.

 

Jäseniä on kaikilta kunta-alan sektoreilta mm. sosiaali- ja terveys, tekninen, toimisto, sivistystoimi ym.

 

Yhdistyksen tehtävänä on valvoa ja parantaa jäsentensä työ-, virka- ja muita palvelusuhde-etuja sekä ammatillisia- oikeudellisia- ja yhteiskunnallisia etuja, kehittää työyhteisöjen toimintaa ja yhteistoimintaa sekä järjestää jäsenilleen koulutusta ja virkistystoimintaa.

 

JHL:llä on oma valtakunnallinen lehti Motiivi, jossa on ajankohtaista ja valtakunnaallista tietoa tarjolla.

 

Liitolla on erittäin kattavat nettisivut http://www.jhl.fi/. Sivuilta löytyy tietoa oikeusturvasta, edunvalvonnasta, työttömyyskassasta ja jäseneduista ym.

 

Yhdistyksellä on omat kotisivut www.naantalijhl.fi. Osoitteesta löytyy tietoa ajankohtaisista paikallisista asioista, vapaa-ajasta ja liiton uusimmista tiedotteista. Sekä yhdistyksellämme on omat facebook sivut.

 

Liiton ja yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu matka- ja vapaa-ajanvakuutus, lehtisetelietu, lomatuet, taskukalenteri ja eri alojen koulutusta ym. Myös JHL:n V–S aluetoimiston palvelut ovat jäsenistön käytössä.

 

Tarjoamme jäsenillemme kattavan luottamusmiesverkoston, joka yhdessä yhdistyksen johdon kanssa huolehtii jäsenistömme eduista ja hyvinvoinnista.