Jo-Jo teatteri papin perhe 24.10.2019

26.9.2019

SAK Turun Seudun Paikallisjärjestö TSP Ry

 

24.10.2019 klo 19.00 papin perhe  jo-jo teatterissa .


SAK Turun seudun Paikallisjärjestö menee 24.10.2019 klo 19 Jo-Jo teatteriin katsomaan Minna Canthin kirjoittamaa näytelmää PAPIN PERHE Jäsenhintaan 10€ avec 19€ Sitovat ilmoittautumiset TSL Turku sähköpostilla tai puh 0400 569 363tsl.turku@tsl.turku.fi Ilmoittautuessasi ilmoita jäsenliittosi ja osastosi.

 

Minna Canthin Papin perheessä kuvataan suomalaisen perheen elämää 1800- luvulla. Perheen pastori-isällä on tarkat suunnitelmat lastensa Jussin, Hannan ja Maijun varalle ja koko perhe joutuu törmäyskurssille, kun lapset haaveilevatkin aivan toisenlaisesta tulevaisuudesta. Kumpi lopulta painaa vaakakupissa enemmän, aate vai perhe?

Koskettava klassikkoteos yllättää ajankohtaisuudellaan vielä tänäkin päivänä ja sen ajatuksia herättävä näytelmäteksti mahdollistaa katsojalle niin jännityksen kuin ilon hetkiä. Canthin juhlavuoden kunniaksi teos saa nuorekkaan ja nykypäivän vivahteilla maustetun sovituksen, jossa Valtarin perheen tiukka kuri, pysähtynyt tunnelma ja vanhoilliset periaatteet kohtaavat itsenäistymisen tarpeen, tanssin riemun ja villin vapaudenkaipuun.

 

Työryhmä

Käsikirjoitus: Minna Canth
Ohjaus ja dramatisointi: Alina Kilpinen

Apulaisohjaaja: Hebe Ronkainen
Koreografi: Helea Tokola
Kuiskaaja: Julia Backman
Puvustaja: Noora Happonen
Puvustajan assistentti: Anna Murtoniemi
Lavastussuunnittelija: Aino Larvala
Lavastaja: Esko Vähätalo
Lavastajan assistentit: Jouni Kekkonen, Marko Rumbin
Maskeeraus: Katariina Tasala, Julia Backman
Valo- ja äänisuunnittelu: Emma Venäläinen
Valo- ja ääniajo: Heli Korvuo, Mika Koivunen
Musiikki: Antti Ainola, Antti Paalanen
Grafiikat: Aino Larvala
Valokuvat: Jussi Ronkainen

Näyttämöllä:
Heikki Kustila, Mari Backman, Karri Mattila, Noora Liimatta, Fiona Syrén, Oona Seppänen, Otso Lauerma, Vehka Liimatainen ja Miia Latvala.